31.10.2019. mūsu skolas jaunieši Airita Kikuste, Alise Nikolajeva, Kintija Kudle, Diāna Buša, Viviāna Beļeviča, Sindija Logina piedalījās Latvijas jauniešu uzņēmējdarbības iedvesmas konferencē “Uzdrīksties uzvarēt”, kas notika Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē, ko organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Junior Achievement Latvia .
Konferencē jauniešiem bija iespēja iedvesmoties, apmeklējot JA Latvia sadarbības partneru stendus – tikties ar augstskolu, uzņēmumu, iestāžu pārstāvjiem.


Ilze Vīgante no Swedbank aicināja jauniešiem uzdrīkstēties sapņot, pamosties un darīt. Iedvesmas stāsts bija no Eiropas SMU fināla dalībniecēm, par viņu ceļu uz uzvaru.R. Kulbergs On startup Exits bloga autors aicināja jauniešus domāt lielā mērogā.
Wood religion vadītājs E. Rozenvalds stāstīja par sevis izveidoto džentelmeņu pasauli.
Skolēnus iedvesmoja N. Pētersones pieredzes stāsts ,kā padarīt pasauli labāku. D. Dūdelis avenei dibinātājs dalījās savā pieredzē kā pārspēt savus rekordus. Motivējoši stāsti bija arī no citiem conferences dalībniekiem, kas uzsvēra IT prasmju pārzināšanas nepieciešamību mūsdienu pasaulē, lai savu biznesu piedāvātu pasaulei.
Konferences noslēgumā brāļi Kauperi un R. Vanags , Carnival Youth mūziķi ar muzikāliem prieksnesumiem parādīja kā būt pasaules māksliniekiem.
nJ. Krievāns JALatvija valdes priekšsēdētājs uzsvēra, ka mūsdienās ir jābūt gan zināšanām gan prasmēm, lai gūtu rezultātus.

B.Šāvele



Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?