2019.gada 19.decembris Balvu profesionālajā un vispārizglītojošajā vidusskolā (BPVV) bija patīkamiem mirkļiem piepildīts.
Rīts sākās ar erudīcijas spēli „Prātnieks” (spēle par Latviju). Šī bija finālspēle, kurā asprātībā un erudīcijā sacentās uzvarētāji - skolas 7.a klases izglītojamie un 3.kursa izglītojamie. Finālspēlē uzvaru guva 3.kursa audzēkņi.


Pēc spēles izglītojamie ” Latvijas skolas soma” projekta ietvaros baudīja Ziemassvētku koncertu „Kluso nakšu noslēpums”. Koncerta viesmākslinieki bija Inguna Kalniņa, Anita Grūbe un Māris Lasmanis.
Pēc koncerta notika bronzas, sudraba un zelta liecību izsniegšana izglītojamajiem, kuri mācību semestri beidza ar labiem un augstiem vērtējumiem mācībās, kā arī aktīvi piedalījās skolas sabiedriskajā darbā. BPVV izsaka sirsnīgu pateicību „Velku biedrībai”, kuri Ziemassvētkos šiem jauniešiem sagādāja naudas balvas.
Skola Ziemassvētkus sagaidīja ar skaisti rotātām klašu un kabinetu telpām. Pēc koncerta atzinību par veiksmīgu un radošu klases Ziemassvētku noformējumu saņēma 7.a kl., 10.b kl.,11.b kl. un 12.b kl. kolektīvi.
Šogad mēs lepojamies ar skolēnu pašpārvaldes darbu, tāpēc pateicību par aktīvu darbību un izglītības iestādes vārda popularizēšanu saņēma skolēnu pašpārvaldes komanda.
Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas kolektīvs novēl, lai Jaunā gadā katra diena ir piepildīta ar labiem darbiem un gaišām domām!

 




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?