Neskatoties uz to, ka valstī tika ieviestas korekcijas, tomēr kā ierasts ik gadu, arī šogad Balvu profesionālajā un vispārizglītojošajā vidusskolā (turpmāk - BPVV) tika svinēti izlaidumi. Šogad tie aizritēja neparasti klusā un ģimeniskā gaisotnē.
2020.gada 16.jūnijā BPVV noritēja vakarskolas un neklātienes programmas 9., 12. klašu izlaidums. Neklātienes programmā 12.klasi absolvēja 12 audzēkņi, bet 9. klasi 3 audzēkņi.
Lai ievērotu valstī noteiktos ierobežojumus, absolventus sveikt bija ieradušies paši tuvākie ģimenes locekļi un svinīgajā zālē tie tika izsēdināti ar 2 m distanci. Absolventi, saposušies un pacilātā noskaņojumā, sēdēja ierīkotā improvizētā klasē, ievērojot distancēšanās principus.
Laba vēlējumus un apsveikumus jaunieši saņēma no BPVV direktores Birutas Vizules, klases audzinātājas Ainas Vilcānes, kā arī absolventus sveikt bija ieradies arī Balvu novada Domes deputāts,  Sociālo un veselības aprūpes jautājumu komitejas priekšsēdētājs Egons Salmanis.
Lai arī šis bija savādāks, neierasts izlaidums, tomēr tas bija ne mazāk nozīmīgs katram absolventam, viņu vecākiem un skolotājiem.




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?