Šī gada 1.jūlijā Balvu profesionālajā un vispārizglītojošajā vidusskolā (turpmāk - BPVV) notika profesionālās izglītības 4.kursa izlaidums.
Šogad 4.kursu absolvēja astoņi audzēkņi. Trīs absolventes saņēma diplomu un ieguva kvalifikāciju – tērpu stila speciālists un pieci absolventi ieguva kvalifikāciju – būvizstrādājumu galdnieks.
Pasākumā laba vēlējumus un uzmundrinājuma vārdus jaunieši saņēma no BPVV direktores Birutas Vizules, Balvu novada pašvaldības Domes priekšsēdētāja vietnieces Anitas Petrovas,kā arī sirsnīgus ceļavārdus jauniešiem bija sagatavojis kursa audzinātājs Ainārs Strads.
Jau trešo gadu Latvijas vidējās izglītības iestāžu izvirzītie absolventi saņem Simtgades stipendijas par mācību sasniegumiem, aktīvu sabiedrisko darbu, iesaistīšanos mākslinieciskajā pašdarbībā un sporta aktivitātēs, kā arī ieguldījumu izglītības iestādes attīstībā. Šogad īpaši jāuzsver absolventes Lauras Circenes sasniegumi, kura saņēma Simtgades stipendiju, savā īpašumā iegūstot arī naudas balvu 500 euro vērtībā.
Pasākuma laikā bija iespēja vērot prezentāciju, kurā tika atspoguļotas jauniešu kvalifikācijas prakšu vietas un kur tika stāstīts, kā tad jauniešiem veicies prakses laikā.
Jauniešus sveikt bija ieradusies arī mūsu izglītības iestādēs sadarbības partnere, prakses vietu devēja, uzņēmuma SIA “Kokpārstrāde 98” pārstāve Inga Kalviša.
Pēc pasākuma absolventi kopā ar sveicējiem devās mājās, lai turpinātu svinības savu mīļo cilvēku lokā.



Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?