Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) karjeras izglītības projektu vadītāja Leonarda Ķestere reizi mēnesī aicinās skolēnus piedalīties semināru ciklā (Zoom platformā) par karjeras iespējām kultūrā. Tā būs lieliska iespēja ne tikai iepazīt kultūras nozares dažādās šķautnes, bet arī paplašināt redzējumu par savām studiju un darba iespējām nākotnē.

10.februārī plkst. 15.00 notiks pirmais seminārs "Virtuālā pastaiga kultūras profesijās", kurā skolēniem būs iespēja uzzināt to, kādas kultūras un mākslas nozarē ir profesijas, kādās profesijās strādā LKA absolventi un, vai strādājot kultūrā, vispār var nopelnīt? Pieteikšanās semināram līdz 8.februārim, aizpildot elektronisko pieteikšanās veidlapu: https://ej.uz/1karjerasseminars 

10.martā plkst. 15.00 notiks otrais seminārs "Veido karjeru jau savos 13 (14, 15,.. - tagad!)". Seminārā skolēniem būs iespēja uzzināt to, cik nozīmīgi ir krāt darba pieredzi jau tagad, un iepazīties ar veidiem, kā to darīt. Tikpat būtiski, domājot par savu vietu darba tirgū un savu nākotnes karjeru, ir uzkrāto pieredzi atspoguļot CV. Seminārā skolēniem tiks stāstīts, kā pareizi veidot CV un kāda informācija jānorāda CV, lai ieinteresētu darba devēju, kādi ir galvenie akcenti CV, lai parādītu savu potenciālu.

14.aprīlī plkst. 15.00 skolēni tiks aicināti piedalīties seminārā "Kā kļūt par veiksmīgu producentu un pasākumu organizatoru". Daudzi grib zināt, ko nozīmē producēt un organizēt pasākumus, koncertus, izrādes, izstādes. Par to, kas "lācītim vēderā" un kā kļūt par veiksmīgu producentu un organizētāju, - saruna trešajā seminārā.

5.maijā plkst. 15.00 notiks noslēdzošais cikla seminārs "No prakses līdz darba vietai", kurā karjeras izglītības projektu vadītāja Leonarda Ķestere stāstīs par Latvijas Kultūras akadēmijas studentu pieredzi un populārākajām prakses vietām. Kāpēc prakse Latvijas Kultūras akadēmijas studentiem ir nozīmīga studiju sastāvdaļa un kā ar prakses palīdzību iespējams atrast savu iespējamo darba vietu?

Pieteikšanās dalībai semināros notiks nedēļu pirms semināra, aizpildot elektronisko pieteikšanās formu. Semināri notiks Zoom platformā, pēc reģistrēšanās semināriem skolēni saņems Zoom saiti uz semināru.

Semināra ilgums 60-90 minūtes.



Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?