2021.gada 29.aprīlī, noslēdzās trīs mēnešu ilgais sešu apmācību cikls biznesa izmēģinājuma laboratorijās, kas tika īstenotas sadarbībā ar ViA-Vidzemes Augstskolu, Vidzemes Augstskolas Zināšanu un tehnoloģiju centru, Alojas novada pašvaldību, Mazsalacas novadu un Balvu profesionālo un vispārizglītojošo vidusskolu.                                                                                                                                                                           
Attālinātās apmācības biznesa laboratorijās tika uzsāktas 11.februārī, Balvu profesionālo un vispārizglītojošo vidusskolu, kā sadarbības partneri, pārstāvēja  profesionālās izglītības programmas “Komerczinības” 2.,3.kursa audzēkņi un profesionālo mācību priekšmetu pedagoģe B.Šāvele. Dalībnieki komunicēja virtuālajā auditorijā un izteica savas domas par uzņēmējdarbības idejas, uzsākšanas, īstenošanas posmu, apmainījās ar viedokļiem un idejām.

Trīs mēnešu ilgajā apmācību ciklā dalībnieki guva zināšanas kā no idejas realizēt gala produktu. Biznesa laboratorijas notika profesionālu pasniedzēju un uzņēmēju vadībā -
„Ievads uzņēmējdarbībā” (lektore Vita Brakovska), „No idejas līdz biznesam”, nodarbībās biznesa laboratoriju dalībnieki virtuāli tikās ar Valmieras biznesa inkubatora, AS Attīstības finanšu institūcijas "ALTUM" un Valsts ieņēmumu dienesta pārstāvjiem, „Digitālais mārketings” (lektore-mārketinga speciāliste Līga Gablika), „Randiņš ar uzņēmēju”, „Finanses” (lektore Laila Kelmere), „Komunikācijas treniņš-pitčings” (lektors Alvis Sokolovs).

Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas komanda saka, paldies, par pieredzi, iedvesmu un pozitīvām emocijām!

   




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?