Šī gada 10. novembrī Balvu profesionālā un vispārizglītojošā vidusskola (BPVV) iesniedza pieteikumu projekta konkursam “Eiropas atzinības zīme valodu apguvē 2021” – iesniedzējs: Santa Kaša BPVV direktora vietniece profesionālajā izglītības darbā.

28.decembrī BPVV tika uzaicināta piedalīties Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) rīkotajā tiešsaistes pasākumā “Svešvalodu apguve Erasmus+projektos: Valodu apguves un pilnveides ietekme un labās prakses izplatīšana”, kura laikā VIAA paziņoja konkursa rezultātus. Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas Erasmus+ stratēģiskās partnerības projekts “Word Articulation Project” (projekta līguma nr. 2020-1-UK01-KA201-078833) saņēma VIAA atzinības rakstu par inovatīvu metožu un digitālo rīku ieviešanu, mācot angļu valodu. 

VIAA rīkotajā tiešsaistes pasākumā piedalījās BPVV angļu valodas skolotāja un “Word Articulation Project” koordinatore - Inese Circene, kura prezentēja projektā līdz šim paveikto un projektā gūto zināšanu un prasmju pozitīvo ietekmi uz angļu valodas skolotāju profesionālo pilnveidi. Šī projekta mērķis ir ne tikai pilnveidot angļu valodas pedagogu 21.gadsimta mācīšanas prasmes, digitālās prasmes un radošumu, bet arī izstrādāt mobilo aplikāciju, kas būs palīgs skolēniem mācīties angļu valodas izrunu. Jāpiemin, ka “Word Articulation Project” aktivitātes un darbs pie mobilās aplikācijas izveides turpināsies vēl visu nākošo gadu. Ceram, ka epidemioloģiskā situācija būs labvēlīga un ļaus klātienē īstenot projektā paredzētās īstermiņa audzēkņu apmācību apmaiņas aktivitātes Turcijā un Apvienotajā Karalistē.

Ir patiess prieks, ka šis projekts tika atzinīgi novērtēts VIAA izsludinātajā Eiropas Atzinības zīmes valodu apguvē konkursā un tiešsaistes pasākuma laikā tika sumināts kā viens no četriem VIAA atzinības rakstu ieguvējiem Latvijā. Pateicamies skolotājai Inesei Circenei par ieguldīto darbu projekta īstenošanas procesā!

wap projekta logo  erasmus logo bpvv logo




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?