Siltā maija vakarā - 13.05.2022., kad ievu ziedi pilnā plaukumā, Balvu profesionālajā un vispārizglītojošajā vidusskolā (turpmāk BPVV), norisinājās Žetonu vakars “Mirdzi pasaulei!”. Žetonu vakarā piedalījās BPVV 12.klases izglītojamie (audzinātāja Inese Circene) un 4.kursu audzēkņi (audzinātājas Lienīte Līcīte un Benita Urtāne).
Žetonu vakars iesākās ar izglītības iestādes direktores Birutas Vizules uzrunu, kurā direktore abiturientiem vēlēja – būt atbildīgiem, mērķtiecīgiem un tendētiem uz sasniegumiem.
Šī gada abiturientus var salīdzināt ar kvēlojošām uguns dzirkstelītēm, kuri uzšaujas gaisā, sastingst uz mirkli un paliek tur vēja pūsmas ieskautā momentā – pretim spožai nākotnei! Arī abiturientu sniegtie priekšnesumi bija ļoti pārdomāti un sasaucās ar žetonu vakara priekšnesumu daļas tēmu – televīzijas raidījumu “Saimnieks meklē sievu”, “Degpunktā” un “Bez tabu” speciālizlaidumu apskatu. Skatītāji varēja vērot gan interesantus video, gan aktīvas dejas, gan defilē. Jaunieši priekšnesumu tapšanas gaitā bija ieguldījuši lielu darbu, kas bija acīmredzams. Katrs priekšnesums skatītājus priecēja ar aktivitāti, pozitīvismu un pārsteiguma momentiem.
Kā teicis Oskars Vailds: “Panākumi ir zinātne, ja tev būs atbilstoši apstākļi, tu nonāksi pie rezultāta”. Abiturienti atzīst, ka izglītības iestādes žetons ir piederības un atšķirības zīme. Tā ir tik īpaša, jo tā atgādina par skolā pavadīto laiku, neaizmirstamiem mirkļiem un iegūtajām zināšanām, kas turpmākajai dzīvei ir tik noderīgas. Žetonu vakars ir saliedējošs pasākums, kas ļauj censties, motivēt sevi un ļaut uzmirdzēt pasaulei!

 




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?