2024.gada 29.maijā Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas izglītojamie kopā ar saviem audzinātājiem devās pārgājienā.
7.a klase kopā ar 8.a klasi devās uz Kubuliem, lai piedalītos aktivitātēs, ko piedāvā Škladi lāzertags, bet 7.b klase pārbaudīja savu izturību, dodoties ekspedīcijā ap Balvu ezeru, kopā noejot 15 kilometrus.
10.a klase pārgājiena dienā devās ciemos pie sava klasesbiedra Markusa Kuzmina, kur rīkoja pikniku un kopā labi pavadīja laiku, savukārt 10.b klase atpūtās pie Balvu ezera slūžām, baudot makšķerēšanas prieku.

12. klase devās pārgājiemā uz Cūkusalu, kur dienas garumā peldējās, iesaistījās dažādās spēlēs gan uz sauszemes, gan ūdenī, cepa desiņas. Lielu jautrību radīja prāta spēle “Alias”.
Pārgājienā uz veikparku " Wake up Balvi" devās skaistumkopšanas pakalpojumu 1.kursa jaunietes un kokizstrādājumu izgatavošanas 1.un 2.kursa jaunieši, lai aktīvi pavadītu laiku pie Balvu ezera. Skaistumkopšanas pakalpojumu 2.kurss baudīja braucienu ar laivām pa Balvu ezeru, iepazīstot Balvu pilsētu no ezera skatu punkta. Savukārt skaistumkopšanas pakalpojumu 4.kursa un kokizstrādājumu izgatavošanas 4. kursa audzēkņi devās izbraucienā pa Balvu novada tūrisma objektiem, apmeklēja rančo “Ozolmājas” un Numernes skatu torni Ludzas novadā.
Komerczinību 1.,2. un 3. kursa audzēkņi pārbaudīja savu drosmi un izveicību šķēršļu trasē „Rāznas priedes”. 🌊🌞

Saulainā diena, kopā būšana ārpus skolas telpām, kopīgās sarunas, spēles un cita veida aktivitātes sekmēja kolektīva saliedēšanos.

10.b izglītojamais makšķerē

 

 











Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?