Mūsu gudrības spēks izpaužas mierīgā attieksmē pret apkārt notiekošo – darbu, ko darām, un  cilvēkiem, ar kuriem tiekamies, jo tikai ar iekšējo pārliecību un neatlaidību mēs varam paveikt daudzas lietas un sasniegt izvirzītos mērķus. Ticot tam, ko darām, izaugsmei, motivējam ne tikai sevi, bet arī pārējos.

Dzīves gudrība neslēpjas tikai kļūdu nepieļaušanā, bet gan prasmē pēc to pieļaušanas iziet no situācijas ar cieņu un veselo saprātu. Mūsu skola audzēkņiem iemāca būt cilvēcīgiem un nebaidīties radoši darboties, meklēt jaunas iespējas un dažādas metodes , lai pilnveidotu sevi. Nezaudēt humora izjūtu ikdienas steigā, jo tas ir labākais paņēmiens, kā atbrīvoties no stresa.

Tuvojas mācību gads izskaņai, 12.klases skolēni jau ir nokārtojuši eksāmenus svešvalodās. Priecē audzēkņu sasniegumi mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos un sporta sacensībās.

Patīkami, ka vecāki uzticas mums un sūta savus bērnus  izglītoties tieši mūsu skolā, jo te saskata savam bērnam izaugsmes iespējas.

17. aprīlī laipni tiek gaidīta katra ģimene un katrs jaunietis uz skolas atvērto durvju dienu, lai tuvāk iepazītos ar tām iespējām, ko piedāvā tieši šeit un tieši jums. Mēs visus laipni gaidām. Saulainu un siltu pavasari vēlot,

direktore Biruta Vizule