Labprāt atsaucāmies Līgas Morozas-Ušackas uzaicinājumam piedalīties priekšnesumā  Starptautiskajā bērnu un jauniešu tērpu un modes festivālā „Modes labirinti-2016”, kurš notika sestdien, 16. aprīlī,  Balvos. Pasākumā piedalījās dalībnieki no Latvijas un Lietuvas modeļu studijām.

Festivālā mūsu skolas meitenes atklāja tērpu kolekciju konkursu. Šoreiz rādījām tērpu kolekcijas „Raksti” un „Baltijas saule”, par ko saņēmām lielus aplausus no Lietuvas konkursantiem. Tērpus demonstrēja Madara Sirmace, Agita Matule, Alīna Logina, Agnese Nikandrova, Agnese Budeviča, Loreta Trofimova, Kristīne Ločmele un Ksenija Hmeļova.

 

Apsveicam  mūsu skolas 7.a klases skolnieci Alisi Barbanišku, kura savā vecuma grupā 13 dalībnieču konkurencē ieguva augstāko titulu un lentas „Top modele” un „Žūrijas simpātija”.

Skolotāja Anita Matule, savukārt, strādāja žūrijā. Tā bija laba pieredze vērtēt citu dalībnieku tērpus, jo līdz šim šādos konkursos tika vērtēti mūsu darbi.

Pieredzi guva arī Alīna, Madara un Agita, jo viņas atbalstīja Līgu vērienīgā pasākuma organizēšanā.

 Lepojamies, ka festivāla autore un organizatore Līga ir mūsu skolas absolvente. Skolā viņa  apguva pirmās prasmes šūšanā, un turpina tērpu demonstrēšanu popularizēt ne tikai savā studijā, bet arī iznest Balvu vārdu ar starptautisku vērienu. Novēlam Līgai izturību, veiksmi un labus rezultātus arī turpmāk!

 




Vai Jūs atbalstāt ideju par jauniešu debašu kluba izveidi?