No 2021.gada 4.oktobra līdz 8.oktobrim Erasmus+ programmas 2.pamatdarbības starpskolu stratēģiskās partnerības projekta „My e-story” (projekta nr. 2020-1-ES01-KA229-078654_2) ietvaros trīs Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas pedagogi- Inese Circene, Guntis Circens un Krista Medne, piedalījās pedagogu īstermiņa apmācībās, kuras notika Adanā, Turcijā. Šajā projektā partnervalstis ir Spānija, Turcija (2), Apvienotā Karaliste, Latvija un Portugāle.
Nedēļas laikā pedagogi apguva dažādus digitālos rīkus, piemēram, WORDART, CRAM, POWTOON, POSTERMYWALL, VOSCREEN un citus digitālos rīkus, ar kuru palīdzību veicināt pozitīvu mācīšanās vidi, uzlabot informācijas organizēšanas, prezentēšanas, apkopošanas paņēmienus, veidot īsus digitālus stāstus vai ziņojumus. Viena diena tika veltīta, lai iepazītu UNESCO mantojumā iekļauto vēsturisko Turcijas reģionu - Kapadokiju, kas ir pazīstama ar savu unikālo dabas skaistumu, neparastajiem klinšu veidojumiem un alu pilsētām.
BPVV Erasmus+ programmā īstenoto projektu “My e-story” līdzfinansē Eiropas Savienība. Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.