No 2022.gada 10.janvārim līdz 14.janvārim Erasmus+ programmas 2.pamatdarbības starpskolu stratēģiskās partnerības projekta „My e-story” (projekta nr. 2020-1-ES01-KA229-078654_2)   ietvaros trīs Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas pedagogi – Krista Medne, Sintija Heninga un Elita Gaile, piedalījās pedagogu īstermiņa apmācībās, kuras notika Tarsus, Turcijā. Šajā projektā partnervalstis ir Spānija, Turcija (2), Apvienotā Karaliste, Latvija un Portugāle.
Visu nedēļu pedagogi apguva dažādu digitālo rīku, tādu kā MIRO, WORDWALL, PLAYFACTILE u.c. pamatdarbības pricipus un to pielietojumu darbā. Tāpat pedagogi vēroja dažādas mācību stundas, iepazinās ar to, kā Turcijas kolēģi mācību stundās izmanto digitālos rīkus, digitālos mācību materiālus.
Tāpat pedagogiem bija iespēja apskatīt nozīmīgākos apskates objektus Tarsus un blakus esošajās pilsētās.
BPVV Erasmus+ programmā īstenoto projektu “My e-story” līdzfinansē Eiropas Savienība. Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+ un programmas mājaslapā www.erasmusplus.lv.

 

e-story logo eiropas erasmus logo bpvv logo

mobilitātes dalībnieku kopfoto